Aloin eilen illalla kirjottaa tänne tekstiä, valitteluu TAAS nukkumisen vaikeudesta. No lopputulos oli kuitenki se, että heräsin puoli viideltä aamuyöstä ja vuodatus vaa auki ja tekstit siinä oottamas lähetystä. Olipa hyvä, etten ollu unissani lähettäny sitä, ei nimittäin kovinkaan paljon järkee ollu siinä tekstin loppuosassa..

Oon joskus näpytelly tekstiviestiä "vähän väsyneenä" ja sillon on tullu sammumisen jälkeen jotenki onnistuttua lähettään sekavia viestejä eteenpäin. :)

No jospa ny pysyisin hereillä..

 

On ollu ny pari päivää vähän alakulonen fiilis, ei oo siis tapahtunu mitään dramaattista mut jotenki ny vaan on tökkiny. Ehkä se on just toi ku ei oo tapahtunu mitään.. Tai sit oli vaa nii järkyttävä paluu arkeen polttareitten jälkeen et alko vituttaa. ;)

Täytyy vissiin kirjastoon ku menee ni ottaa jotain vähän ilosempiaki kirjoja tällä kertaa ni ei aina tuu synkkiä aiheita luettua. Miten olis vaik vitsikirjat...? Mua kyl itseasiassa vähän harmittaa, koska edellisen asuinpaikkakunnan kirjastossa oli myös noita aikuiseen makuun sopivia vitsikirjoja mut täältä kirjastosta en oo (ainakaan vielä) löytäny muuta ku ne Rakastuneet ranskanperunat ja muut lapsuudesta tutut, ei ihan enää houkuttele..

Onneks netistä löytyy kaikki mauttomimmat vitsit. ;)

Ehkä mä muutenki saisin noitten dekkareitten lukemiseen uutta intoo ku antasin niitten vähän aikaa olla ja lukisin jotain muuta, oon itseasiassa jo hetken suunnitellu lainaavani Puhtaat valkeat lakanat, vaan ei taida sekään sit loppupeleissä mikään maailman positiivisin teos olla...

Täytyy vähä katella ensi kerralla..

 

Alkaa taas silmät painuu väkisin kiinni. Pakkohan se on kohta kallistaa päätä, pitäs kuitenki huomenna jaksaa siivota, HUOH! Se ny ei ainakaa mielialaa kohota. Paitsi siivouksen JÄLKEEN on hyvä mieli sen viis minsaa ku pysyy siistinä, sit tulee taas pyörremyrsky ja koko kämppä on melkee hajalla..

Ei tää muistikaan näköjään enää näin väsyksis oikeen toimi ku olis asioita kirjotettavana mut ne häviää heti mielestä. Tiiän kyl et olis ny ehdottoman tärkeetä painaa pää tyynyyn ja laittaa simmut kii mut ku.....

Vois se mielialaki olla sit huomenna jo vähä korkeammalla ku ny vaa olis fiksu ja nukkuis! Eka vaa pitäs jaksaa raahautua laittaan ovi lukkoon, toisaalta, pari yötä sitten oli sen lisäks et ovi oli auki ni oli viel avaimetki ovessa..

Tänne vaan kaikki otukset. Kyllä meille mahtuu.....