..nimittäin lauantai-ilta. Istun nojatuolis täysin väsähtäneenä ja sivusilmällä kuikuilen tangomarkkinoita. Sellasen pyynnön mielessäni tytöille esitin et kunpa ne alkais ajoissa nukkuun, pääsis sit ittekki ainaki pötkötteleen.

Mul ei sinänsä oo mitää näitä helteitä vastaan, olis vaa kiva ku ne ei aina loppuis ukkosiin.. Ja sit ku tää mun kämppä muuttuu saunaks helteillä. Tääl on muutenki pirun lämmin aina ni helteet aiheuttaa todellisia ongelmia. Jonkulaine tuuletin tulis ehkä kysymykseen. HUHHUH! Taidan mennä koht kylmään suihkuun. Muuten nukahdan tähän iha kohta..

On jääny lukeminenki aika vähälle, siihen ny on paljo muitaki syitä ku helle mut syytetään ny sitä ku sille linjalle lähettiin. :D Huomenna otan itteeni niskasta kii ja luen, tytötkin taas huomen menee isänsä luokse ni on taas aikaa "rentoutua". Seki on nii hassua et vaik suunnittelee kaikkee (niinku se nukkuminen sillon viimeks..) ni eihän siitä mitään tuu. Taatusti huomenna taas jumitun koneelle ja lukeminen on viimesenä mielessä. :D Täytyis kattoa jotain kevyempää lukemista ni ehkä sit jaksais ees vähän, esim. Aku Ankka olis hyvä vaihtoehto tai jos löydän jostain tavaroitteni joukosta Paskakirjan ni otan sen työn alle. Oon lukenu sen moooonta kertaa mut jokaisella lukukerralla nauran iha, hmm, kuset housus. :D

Niistä tangomarkkinoista. Joo, tuossahan nuo pyörii telkkarissa. Mä en ees tykkää tangosta mut katon näitä silti. Ehkä se on joku jäänne siltä ajalta ku asu vanhempien luona ku ne tuijottaa näitä iha täpinöissään. Et jos mul olis ollu joku meno nyt, enkä olis tangomarkkinoita nähny ni emmä ny hirveesti olis sitä asiaa surru. :)

Nyt suihkuun ja sit neidit ojennukseen.. Helpommin sanottu ku tehty.