Valvoinpa kerran 24h putkeen. Kannatti.

Mulla oli eilen kello herättämässä puol seittemältä, koska oli tärkeä päivä ja piti jo aamusta olla menossa Vaasaan. Syy: polttarit. Heräsin kuitenki jo neljältä ku kissat alko ravaamisen, enkä sit saanu enää unta. Vähän ennen kaheksaa oli kyyti pihas ja siihen hyppäsin.

Meitä oli semmonen kymmenisen henkeä ja onnistuttiin yllättämään morsian totaalisesti housut kintus (lue: yöpaidas). Tais siinä vaihees tulevaa rouvaa alkaa jänskättään iha urakalla, vaikka oli silminnähden iloinen ku paljon rakkaita ihmisiä oli kokoontunu paikan päälle. Alkumaljat juotiin, jotain siinä häslättiin ja hypättiin taksiin. Morsian piti viedä hierottavaks.

Päivän aikana tuli syötyä, tanssittua, käytyä sex shopis ja illan kruunas baarireissu. Taidettiin me ehkä ihan vähän nauraakkin. ;)

Ja koska iltapäivän hauska joskin melko rankka tanssitunti ei nähtävästi ollu tarpeeks ni pitihän sitä ny sit baaris tanssii ku hullu. Kaiken kaikkiaan hieno reissu oli ja nukkumaan siis pääsin sunnuntain puolella neljän jälkeen, että siinä se vuorokausi ihan kokonaan valveilla vierähti.

Tulevan rouvan piti muuten kirjottaa sulhaselle annetuista sanoista runo ja oonkin ny huvittanu itteeni niillä vähän väliä. Sanat oli mm. bylsiä, hevonen, kyseenalainen, hottis.. Kerrassaan hieno runo etten sanois. Huhhuh ;)

Me ollaan ny morsiamen kaa tunnettu aika tarkalleen 9 vuotta ja haluanpa omistaa tän kipaleen hänelle. Tuo varmasti hänenkin mieleen jotain muistoja. Tässä sulle rakas ystäväni

www.youtube.com/watch

... xD

Kolmen viikon päästä koittaa Se Suuri Päivä. Sitten taas tanssitaan jalat rakoille!