Kipu jatkuu ja jatkuu ja jatkuu..

Mä en yhtään käsitä, että mistä tää mystinen kipu on tullu mut sais jo mielellään loppua. Mul oli ilmeisesti solisluukin menny jotenkin pois paikaltaan ku siihen luun päähän koski niin mielettömästi ja se oli paljo ylempänä ku toisen solisluun pää, lisäks hartiat oli aivan eri tasossa..

Noh, se asia onneks korjaantu vajaa viikko sitte ku käännyin yöllä sängyssä ni naksahdus kuulu ja solisluun pää laskeutu alemmaks. Nyt on sitte viel lähinnä lihaskipuja, kylmägeelillä ja särkylääkkeillä on menty eteenpäin.

Kai tää ny tästä on pikkuhiljaa paranemaan päin ku enää ei tartte lääkinnällisiä toimenpiteitä suorittaa muute ku yöllä, jos enää sillonkaan. Viime viikolla sai kuitenki melkee huutaa tuskasta päivälläki ku ei tuntunu mikään auttavan, käsi oli v***n kipee, eikä sillä luonnollisesti pystyny mitään tekemään.

Nyt jo kuitenki hommat onnistuu suht mallikkaasti, vähän on vielä hankala nostaa painavampia tavaroita ja käsi väsyy tosi nopeesti mut eiköhän se tästä, jos pahenee taas ni lääkäriin vaan.. Ne sit ehkä auttaa jos kovin vaikeeks menee..

Mul oli selkä pois paikaltaan kuus vuotta sitte ja vaik se oli jo laitettu takasi paikalleen ni kivut alaselässä ja jalassa jatku varmaan viel kuukauden sen jälkeen, sillonki tarvittiin PALJON ah niin ihanaa kylmägeeliä. Että oon kyl varautunu tässäki viel pari viikkoo kärsimään ja viettämään unettomia öitä.

Tosin joka aamu herätessä on kyl pieni toive siitä, että vaiva olis ohi. :)

Kunpa viel tosiaan selviäis, kuinka tääki vaiva tuli.. Mul on ajottunu nää sijoiltaan menot aina talveen mut ei kai se ny voi siitä johtuu?

Mut jos niin on ni lähen ilomielin jonnekki lämpimään. :D

 

Ainiin, tällee ku on taas valvonu öisin ni sekoilee kaikkee outoo. Luin viime yönä teksti-tv:stä uutisen tulipalosta ja se jutun viimenen kappale meni jotenkin sillee et palo sai alkunsa sohvalle pudonneestä pöytävalaisimesta tms. No mä siinä luin: "Palo sai alkunsa sohvalle pudonneesta palomiehestä"

Repesin.