Miksi, oi miksi en oo saanu samanlaisia unenlahjoja ku kissat!? Ne tyyliin laittaa simmut kii ja ainaki uskottelevat olevansa heti sikeässä unessa. Täällä mä ny taas oon jo pari tuntia pyöriny hereillä. Ehkä ny voi puolustautuu sillä et on niin kuuma mut tää ny toistuu nykysin, oli helteitä tai ei. Seittemän aikoihin unen päästä kii ja parin tunnin päästä uudestaan ylös. Jaa-a, miksiköhän se nykysin niin päivällä väsyttää? Tyhmätyhmätyhmätyhmä!

Sit ku tytöt menee isänsä luokse pariks päiväks ni kyl varppina nukun kaikki univelat pois. Mähän en ikinä oo ollu tunnettu siitä et nukkusin päikkäreitä mut sitten ku tilanne sallii, aion salakavalasti tuonkin toteuttaa. Pitää vaa hirveesti kerätä univelkoja ni sit saletisti natsaa, jopa nukkumisen suhteen.

Tässä taannoin sattu tapaus että mua väsytti päivällä aivan törkeesti ja kun neiditki oli muualla ni hipsin omaan sänkyyni olohuoneen sohvalta, johon meinasin nukahtaa. Päiväpeiton alle pötkölle ja mitä tapahtuu?! Väsymys katoaa, oon helvetin pirtee. Siitä sit nolona takasin olkkarin puolelle, telkkarii tuijottaan. Seuraavalla kerralla jään kyllä sohvalle, eiköhän se arvon herra Nukkumatti sit saavu paikan päälle.

Niin kun tossa alussa mainitsin ni kissat ne on nukkumisen mestareita, voivat halutessaan nukkua koko päivän, mitä ihmeellisimmissä asennoissa ja paikoissa. Välillä joku uni on menossa ku tassut ja viikset nykii ihan mielettömästi. Tälläkin hetkellä pystyn ihailemaan kahta nukkujaa, jotka roikottaa häntää & tassuja ihan hassusti. Aaw! On ne vaan kauniita eläimiä. Voisin tuijotella kissoja varmaan tuntikausia...

Heti ne kisut alkaa heräillä ku niiden unenlahjoja kehuu! No ehkä se on merkki et olis mun vuoro siirtyä taas höyhensaarille, kello ei kyl viel oo seittemän, no yrittänyttä ei laiteta (eipä). Hyvää yötä! :D