Syyskuu se vaa sieltä tulla tupsahti. Ei nyt suoranaisesti tää neljä vuodenaikaa oo mun juttu, sanotaanko näin..

Kaverin häät vietettiin viime lauantaina hellesäässä. Onnistuneet juhlat oli, mitä ny omaa juhlaintoa vähän laimensi orastava flunssa, kurkku oli lauantaina ihan helevetin kipee.. No kyllä sitä silti aina pikkulentsusta huolimatta jakso tanssia.

Kaunis pari oli ja enpä kyl tiiä ketään muita, jotka sopis niin hyvin toisilleen ku nuo kaks hienoa ihmistä. Oon mielettömän onnellinen heidän puolesta ku ovat molemmat löytäneet huippuyksilön kaikkien sekopäitten joukosta. ;) Onnea vielä kerran Herra ja Rouva S!

Tän väsyneen juhlijan kurkkukipu oli sunnuntai-aamuna vaihtunu hirveeks aivasteluks ja nenän niistämiseks. Tässä sitä ny sit ollaan sairasteltu ja tuijotettu yleisurheilun MM-kisoja. Pikkuhiljaa alkaa tauti oleen voiton puolella, onneks. Ny voisin sit mieluusti pysytellä terveenä koko tulevan talven, kiiiiitooooos!

 

Oon mä kyllä kirjastossaki täs joku aika sitten vieraillu, mut eipä tullu ittelle oikeen mitään otettua, naapuripaikkakunnan historiaa käsittelevä kirja tuli lainattua ja löytypä sieltä kirjasta sukulaisen kuvakin. :) Että ei toisaalta menny sekään laina hukkaan.

Koko ajan on olevinaan jotain hässäkkää, eikä jää aikaa lukemiselle. Ny ku syksykin tulee ni alkaa taas kaikki tutut ja turvalliset ja myöskin jotku uudet ja ihmeelliset sarjat ni sit sitä on iltasin silmä kovana vahtaamassa telkkaria ja jaksaa lukee ehkä viis minsaa ennenku silmät painuu kii.. On se hankalaa. ;)

 

Tänään oliki siivouspäivä ja kas kummaa, nyt ei enää yhtään näytä siltä että on siivottu! Miten noi lapset tekee ton? Jos ees yhen päivän joskus näyttäis siltä et tääl on imuroitu, pesty lattiat, pyyhitty pölyt jne. ni olisin onnellinen. Ehkä se joskus kymmenen vuoden päästä helpottaa. No todennäkösesti ei.

Mun huone oli ainaki iha sotkunen koko ajan ku olin teini, tilanne oli luultavasti paljon pahempi ku pikkulapsilla. Sitä odotellessa.

Nyt kissat sisään ja pikkuhiljaa unta palloon. Jaksaa sitte taas yöllä nousta yleisurheilua tuijottaan.

(2vee täällä laulaa "Kimmo-Pete kaiken korjaa, Kimmo-Pete ei mitään korjaa". Kimmo on 2veen kummi ja esiintyy neidin jutuissa aika usein, yleensä niissä hupsuissa jutuissa. Kai se on sit niin koominen hahmo, se Kimmo nimittäin.)